Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό, βασικό συστατικό του δέρματος μας.

Οι ενυδατικές, λιπαντικές ιδιότητές του κάνουν το πρόσωπο στρογγυλό, λείο και όμορφο. Αυτά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όμως, αλλοιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Το υαλουρονικό οξύ σε ενέσιμη μορφή εγχέεται κάτω από τη ρυτίδα, τη γεμίζει και άμεσα την εξαφανίζει.

Επίσης, παράγει όγκο και αυτό δίδει τη δυνατότητα στις καμπύλες και το περίγραμμα του προσώπου να επανασχηματιστούν ή να αυξήσει και να αναμορφώσει τον όγκο των χειλέων.

Η συνεδρία διαρκεί λίγα λεπτά και η εφαρμογή πραγματοποιείται μετά τη διενέργεια τοπικής αναισθησίας και έτσι δεν υπάρχει καθόλου πόνος.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό, άμεσα ορατό και διαρκεί αρκετούς μήνες. Αμέσως μετά την εφαρμογή, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας συνήθειες.

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος δε συνιστώνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες, για ανθρώπους με γνωστή υπερευαισθησία στο υαλουρονικό οξύ, με αυτοάνοσα νοσήματα ή άλλες νόσους που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την ένεση, η χρήση υψηλών δόσεων ασπιρίνης, αντιφλεγμονωδών και αντιπηκτικών αντενδείκνυται. Κατά τη διάρκεια των ημερών μετά από την ένεση, η έκθεση σε έντονες θερμοκρασίες θα πρέπει να αποφεύγεται (έντονο κρύο, σάουνα, UV ακτινοβολία).

Η εφαρμογή της τεχνικής πραγματοποιείται στην Κλινική από εξειδικευμένη Δερματολόγο.