Τέλειο Χαμόγελο
Τέλειο Χαμόγελο
Υγιές χαμόγελο σε όλες τις ηλικίες!
Υγιές χαμόγελο σε όλες τις ηλικίες!
Ορθοδοντική θεραπεία για όλες τις ηλικίες
Ορθοδοντική θεραπεία για όλες τις ηλικίες

Previous Next Play Pause
1 2 3

Καλωσήρθατε στο οδοντιατρείο μας..

odontiatrio dafniΗ Κλινική μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Αισθητικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής για ενήλικες και παιδιά, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα υλικά, μηχανήματα και τεχνικές.

Αξιοποιώντας την εμπειρία τριάντα και πλέον ετών, καλύπτουμε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους ασθενείς μας.

Θέλοντας να κάνουμε την οδοντιατρική σας επίσκεψη πιο ευχάριστη, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο αναμονής, καθώς και μια ξεχωριστή γωνιά για τα παιδιά.

Ειδικός Παιδοδοντίατρος αναλαμβάνει τη στοματική τους φροντίδα, αλλά και να κάνει την πρώτη τους επίσκεψη στο Οδοντιατρείο μια ευχάριστη εμπειρία.

Υγιές χαμόγελο

loading...

Τέλειο χαμόγελο

loading...

Σχόλια Ασθενών μας..

 • Testimonials 1
  Testimonials 1

  "Άριστη δουλειά, τέλειο αποτέλεσμα, φιλικό περιβάλλον, απίστευτη συνεργασία. Τί καλύτερο να ζητήσει κανείς? Τους προτείνω ανεπιφύλακτα. Και τους ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την υπέροχη δουλειά τους."

  Χαρα Ζιάκα
 • Testimonials 2
  Testimonials 2

  “...καταπληκτικο!!!!! ηρεμο περιβαλλον!!!! φτιαγμενο με πολυ γουστο!!!!!”

   
 • Testimonials 3
  Testimonials 3

  “Συγχαρητήρια στην Μυρτώ και τον Αποστόλη Σκλαβενίτη, που έφτιαξαν έναν υπέροχο χώρο, συνεχίζοντας την 20ετή παράδοση του οδοντιατρείου τους!”

   

Η περιοδοντική νόσος είναι μια χρόνια βακτηριακή μόλυνση που επηρεάζει τα ούλα και το κόκαλο που υποστηρίζουν τα δόντια. Η περιοδοντική νόσος μπορεί να επηρεάσει ένα ή περισσότερα δόντια.

Ξεκινά όταν τα βακτήρια που βρίσκονται στην πλάκα (την κολλώδη, άχρωμη μεμβράνη που σχηματίζεται μόνιμα πάνω στα δόντια) και την τρυγία (πέτρα) προκαλέσουν φλεγμονή στα ούλα.

Η ουλίτιδα είναι η πιο ήπια μορφή περιοδοντικής νόσου.

Ως αποτέλεσμά της, τα ούλα κοκκινίζουν, πρήζονται και ματώνουν εύκολα. Συνήθως, στο στάδιο αυτό ο ασθενής έχει ελάχιστες ή καθόλου ενοχλήσεις. Η ουλίτιδα συχνά προκαλείται από ελλιπή στοματική υγιεινή. Είναι αναστρέψιμη, με ιατρική θεραπεία και συνεπή στοματική περιποίηση στο σπίτι.

Αν η ουλίτιδα δεν αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία, μπορεί να εξελιχθεί σε περιοδοντίτιδα.

Σε αυτή την περίπτωση, με τον καιρό, η πλάκα μπορεί να εξαπλωθεί και να αναπτυχθεί και μέσα στα ούλα. Οι τοξίνες που δημιουργούν τα βακτήρια που βρίσκονται στην πλάκα, ερεθίζουν τα ούλα. Οι τοξίνες πυροδοτούν μια χρόνια φλεγμονώδη αντίδραση, κατά την οποία το σώμα στρέφεται στην ουσία κατά του εαυτού του, με αποτέλεσμα ο ιστός και το κόκαλο που υποστηρίζουν το δόντι να αλλοιώνονται και να καταστρέφονται.

Τα ούλα αποχωρίζονται από τα δόντια, δημιουργώντας θυλάκους (κενά ανάμεσα στα ούλα και στα δόντια), οι οποίοι μολύνονται. Όσο η περιοδοντική νόσος προχωρεί, οι θύλακοι βαθαίνουν και όλο περισσότερος ιστός του ούλου και κόκαλο καταστρέφονται. Συχνά, η καταστροφική αυτή διαδικασία έχει πολύ ελαφρά συμπτώματα.

Τελικά, τα δόντια χάνουν τη στήριξή τους και ενδεχομένως απαιτείται εξαγωγή.

Οδοντικά Εμφυτεύματα

implants

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι ειδικές κατασκευές από τιτάνιο που τοποθετούνται μέσα στο οστό της άνω ή της κάτω γνάθου για να αντικαταστήσουν τις ρίζες των δοντιών που λείπουν.

περισσότερα

Λεύκανση Δοντιών

lefkansi

Η λεύκανση είναι μία οικονομική και αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης των συνηθισμένων αιτιών αλλοίωσης του χρώματος των δοντιών, που ταυτόχρονα τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, βελτιώνοντας θεαματικά την εξωτερική σας εμφάνιση.

περισσότερα

Όψεις Ρητίνης

enesima

Οι όψεις σύνθετης ρητίνης αποτελούν την ιδανική επιλογή για να αλλάξετε την εικόνα του χαμόγελού σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Είναι γρήγορη, απλή και πολύ οικονομική μέθοδος.

περισσότερα

Ενέσιμες Θεραπείες

enesima

Γρήγορα και απλά εξαφανίστε τις ρινοπαρειακές και όχι μόνο ρυτίδες σας, ολοκληρώνοντας το τέλειο χαμόγελο σας.

περισσότερα